Nick-ul tău: .[~Oana~].
Nick-ul celui acuzat: [#Zx#]~Miki~
Detalii despre ce s-a întâmplat: Am observat de ceva timp niste faze aiurea pe care le face față de staff si nu numai.

Fac această reclamație pentru a se face ceva mai mult decât un warn sau un mute, părerea mea.

Nu mi se pare ok să faci mișto de staff mai ales dupa ce ai fost în el. Si nu că ar fi prima dată , staff-ul nu este obligat să înghită fiecare prostie pe care o spune cineva care încearcă sa impresioneze pe chat , mai ales de la Miki care încearcă încontinuu să-si impresioneze prietenii pe chat prin mișto uri sau chiar acuzatii față de un membru staff. (1.1) Jucatorii NU AU DREPTUL sa testeze cunoştiinţele unui membru staff, sau sa-i traga la raspundere! Asta se considera "sfidarea unui membru staff" şi duce la Blocarea Chatului ! [ 4 - 8 ore ] in funcţie de membru staff şi de gravitate. in cel mai rau caz Ban Temporar intre 24h si 3 zile !

--> asta e doar o bucățică pe care am mai prins-o. Și a continuat si în map 1 dar am pierdut chat-ul.
Și dacă tot, mai las aici niste ss-uri care s-au mai strâns de-a lungul timpului.

--> aici se pisa pe toti ,datorită faptului că nu mai e in staff.

--> aici incerca să se dea cineva. Iar mai apoi să mă facă copilă pentru că sunt eu mai mică si el e mai mare.

--> Limbaj.

--> Limbaj.
Multe persoane s-au plâns de el de când era prin staff. O acuză pe Roxana că face favorizări doar pentru că nu mi-a dat mute pentru o înjuratură. Tin să mentionez că mi-a dat warn , dar el nu a fost multumit. + multe altele.
Staff-ul decide, părerea mea e că degeaba ia mute , nu e prima data când face chestii de genu. Zi frumoasa !