Reclamatie [SA]Phenom

Nu întotdeauna staff-ul este sfânt, dacă crezi că un membru staff greșește cu ceva sau abuzează, raportează-l aici fără a-l jigni... vom avea noi grijă de el!
Încuiat
Avatar utilizator
Kr0xXx
Mesaje: 12
Registered for: 6 months
Status:

Nick-ul tău: Krox
Nick-ul celui acuzat: [SA]Phenom
Nick-ul celor implicați (acuzaț/ți + "vătămați") : Lux, Miki, Eu(Krox) si Style la inceput si desigur [SA]Phenom
Detalii despre ce s-a întâmplat: Mereu stau prin map 1 si apar indivizii gen Lux care sunt niste trolleri totali si is foarte tari in taste. Pe asta se bazeaza rutina lor zilnica din viata lor. Acum poti zice ca "Nu ii baga in seama si staff-ul o sa sanctioneze" de sine mereu tac si imi vad de treaba dar lucrul asta deja se indreapta spre bullying si daca nu le dai peste nas si-o cam iau in cap, pentru ca individul de "Lux" a luat ban de jdemii de ori si el inca e pe server si injura ca la usa cortului incontinuu si cel mai deranjat este faptul ca [SA]Phenom in mai multe cazuri mi-a dovedit cat de mult ii tine partea. Exemplu din care nu am dovada am primit mute 60M pentru o injuratura simpla de 3 cuvinte si lux NU. Acuma situatia se repeta si Phenom da mute doar persoanelor care il injura. WTF Frate chiar asa a ajuns metinul asta? toti nedisciplinati si nesimtiti ajung sa te injure in fiecare zi si sa iti trimita iplogger ca se crede el "hacer de apartament" adica ograda ca el inca sta cu bunicii si staff-ul ajunge sa le tina partea? O sa mai las exemplu cu SS-uri in care [SA]Phenom pedepste doar indivizilor care se iau de lux.

(am pus fereastra cu lista prietenii ca se vada ca [SA]Phenom era online la cele intamplate ca sa nu primesc aviz "eram offline in anumite momente")

Dovezi:
1. De aici a inceput totul efectiv a inceput sa injure *error 404 e tot lux* (Phenom era on dar nu il durea capu, poti zice ca era afk dar nu murea sa dea un roll in conversatie CTRL+L)
Imagine
2. Aici glumeam cu style si miki si pentru ca l-am facut "grasut" a inceput ca la usa cortului sa injure cum ii se scoala ca la el acasa. (Desigur ca Phenom nu a sanctionat cu mute pentru ca mna...)
Imagine
3.Miki deja se ofensase (cum ar fi facut orice alt om care a fost injurat de jdemii ori si a raspuns si el) Dar desigur doar el a fost sanctionat pentru o injuratura de 3 cuvinte cand lux deja insirase zeci de propozitii si Phenom a decis sa nu il sanctioneze pe lux.
Imagine
4. Lux inca continua sa injure de pe diferite conturi si nu luase mute decat pe "LucsDivin" la diferenta de jdemii de injuraturi si insistari de vreo 20minute. Desigur primise doar 25min pentru jdemii de injuraturi la fel ca si miki care doar a zis ceva de 3 cuvinte.
Imagine
5. Aici se vede clar cand miki a primit mute 25m pentru 3 jigniri,ok. Dar lux? Pauza. [SA]Phenom dormea parca nu vedea. Le-am pus toate in ordine ca se vada de unde a pornit ca sa nu zica cineva ca noi am inceput,nu, el a inceput si tot [SA]Phenom a sanctionat doar pe cei atacati cu injuraturi si pe lux l-a lasat in pace.

Imagine

P.S: Daca esti din staff ar trebui sa iei masuri in functie de gravitatea situatiei nu pe amicismele tale . Sa fii tu in locul celor care sunt injurati si tot tu sa primesti mute si ei nu sa vezi cum e :) . Oricum cel mai probabil nu o sa se ia masuri pentru ca deobicei nimanui nu ii pasa ce se intampla pe SERVER. Nu am nimic personal cu cineva de pe server sau cu [SA]Phenom chit ca fac aceasta reclamatie, mai mult o fac ca sa semnalizez faptul ca se doarme pe server si in staff.
Asa ca rog Administratorul Catalin sa ia masuri, pentru ca mai suntem si noi care vrem sa stam pe server cu un staff profesionalist si fara amicisme. Un staff care pedepste si mentine linistea pe server si un fairplay intre jucatori cand e vorba de comportament.
Why niggas bullshit on the grill
I don't fuck around dunny, this move's real
I Keep It Thoro nigga
Avatar utilizator
Phenom
Mesaje: 67
Registered for: 8 months
Status:

In primul rand, toți au primit mute, dar au primit kick inainte.
Si nu trebuie sa dau eu explicații cand primește cineva mute, daca vrei intr-adevar ca cineva sa primească mute, faci reclamație pe forum, si nu mai stai sa astepti după cei ce sunt on in staff sa aiba mereu grija de ce se intampla in toate regretele, ca nu stam mereu in map1.
Imagine Imagine
Încuiat