Reclamatie miki

Nu întotdeauna staff-ul este sfânt, dacă crezi că un membru staff greșește cu ceva sau abuzează, raportează-l aici fără a-l jigni... vom avea noi grijă de el!
Încuiat
Avatar utilizator
Mushinnn
Mesaje: 3
Registered for: 4 months
Status:

Nick-ul tău: DanSPARTANUL
Nick-ul celui acuzat: Miki
Nick-ul celor implicați (acuzaț/ți + "vătămați")
Detalii despre ce s-a întâmplat: Primesc warn pe nedrept imi spune sa ii dau mesaj in pm sa imi spuna pentru ce am primit warn si se comporta urat ca un membru staff + nu imi spune motivul pt mute
Dovezi:
miki1234
Mesaje: 32
Registered for: 7 months
Status:

Salut. In primul rând ai primit avertisment aici pentru că te ai băgat in discutia mea cu Cătă si ai inceput tu să comentezi de mine si să mă faci ''GAY'' : pentru asta ai primit avertiment... , Si nu ai primit nici un mute pentru asta cum ai zis tu mai sus :D ai primit doar avertisment!
De asemenea nu ai voie sa aduci jigniri sau cuvinte ofensatoare asupra unui membru staff, si pe baza reguli:(1.5) Acuzaţiile nefondate aduse echipei (atat pe forum cat şi joc), pot duce la blocarea permanenta a respectivilor jucatori. Orice aţi scrie poate fi folosit ca mijloc de proba impotriva dumneavoastra in cadrul unei contestaţii. Noi nu vom accepta daca mai tarziu veţi spune ca a fost o gluma" as vrea sa cer banarea pe o perioada temporara deoarce limbajul tau lasa de dorit:


Limbajul tău lasă de dorit!Mai ales cum te comporti cu STAFF-Ul. Se vede clar si la Colegul meu [H]Demois cum si pe el il jignesti!
Asteptăm decizia lui Cătălin! :!: :!:
Avatar utilizator
LegendaXXL
Fondator
Fondator
Mesaje: 130
Registered for: 8 months
Localitate: Gorj
Status: Never Give Up!
INTERESE: Nr1 Bro!
Ocupatie: FightForEmpire2
Rasa: Sura
Contact:

Mute-ul a fost dat corect!
  • Respectă și vei fii respectat!
Încuiat