Reclamație [#Zx#]~Miki~

Un player îți încalcă dreptul de joc liber?!? Te insultă sau abuzează de vreun bug? Raportează-l aici și vom lua măsuri!
Încuiat
Avatar utilizator
Khalye
Mesaje: 25
Registered for: 1 year 4 months
Localitate: Constanta
Status:

Nick-ul tău: .[~Oana~].
Nick-ul celui acuzat: [#Zx#]~Miki~
Detalii despre ce s-a întâmplat: Am observat de ceva timp niste faze aiurea pe care le face față de staff si nu numai. :!: Fac această reclamație pentru a se face ceva mai mult decât un warn sau un mute, părerea mea. :) Nu mi se pare ok să faci mișto de staff mai ales dupa ce ai fost în el. Si nu că ar fi prima dată , staff-ul nu este obligat să înghită fiecare prostie pe care o spune cineva care încearcă sa impresioneze pe chat , mai ales de la Miki care încearcă încontinuu să-si impresioneze prietenii pe chat prin mișto uri sau chiar acuzatii față de un membru staff. (1.1) Jucatorii NU AU DREPTUL sa testeze cunoştiinţele unui membru staff, sau sa-i traga la raspundere! Asta se considera "sfidarea unui membru staff" şi duce la Blocarea Chatului ! [ 4 - 8 ore ] in funcţie de membru staff şi de gravitate. in cel mai rau caz Ban Temporar intre 24h si 3 zile !
Imagine --> asta e doar o bucățică pe care am mai prins-o. Și a continuat si în map 1 dar am pierdut chat-ul.
Și dacă tot, mai las aici niste ss-uri care s-au mai strâns de-a lungul timpului. ;)
Imagine --> aici se pisa pe toti ,datorită faptului că nu mai e in staff.
Imagine --> aici incerca să se dea cineva. Iar mai apoi să mă facă copilă pentru că sunt eu mai mică si el e mai mare.
Imagine
Imagine --> Limbaj.
Imagine --> Limbaj.
Multe persoane s-au plâns de el de când era prin staff. O acuză pe Roxana că face favorizări doar pentru că nu mi-a dat mute pentru o înjuratură. Tin să mentionez că mi-a dat warn , dar el nu a fost multumit. + multe altele.
Staff-ul decide, părerea mea e că degeaba ia mute , nu e prima data când face chestii de genu. Zi frumoasa ! :geek: :roll:
Avatar utilizator
Zeyn
Mesaje: 135
Registered for: 1 year 6 months
Status: I'm fine
INTERESE: Nope
Ocupatie: Administrare server.

A primit mute T/C
Imagine
Încuiat