[GHID] Obţinerea Monedelor Dragon în joc

Învață jocul rapid, aici găsești ghid-urile de care ai nevoie!
Încuiat
Avatar utilizator
[Godric]
Mesaje: 13
Registered for: 6 months
Status:
Rasa: Sura

Salut, de cele mai multe ori atunci când te apuci de un server de tip level 250+ sunt şanse ca serverul respectiv să fie Pay2Win, însă pe Fight For Empire 2 nu este cazul, mai jos vă voi prezenta diverse metode care mie mi se par foarte utile pentru a obţine Monedele Dragon cu care vă puteţi cumpăra diferite iteme din Itemshop, de la accesorii până la iteme personalizate!

1. Votează serverul! Ne ajuţi & te ajutăm!
- După ce te-ai conectat pe site mergi la sectiunea Vote4Coins din Panoul Utilizatorului. (https://ffe2.ro/user/vote4coins)
- Pentru site-urile numerotate cu 1, 2, 3, 5 şi 6 vei putea vota din 12 în 12 ore şi vei primi 1 Semn Dragon, iar pentru site-ul numerotat cu 4 vei putea vota din 24 în 24 de ore şi vei primi 2 Semne Dragon.
Ce fac cu aceste Semne Dragon ?:
- Cu acestea poţi cumpăra arme de început care te vor ajuta la farmat, Pet Skeletronix sau Voucher 1MD din Itemshop, personal mi se pare foarte convenabil faptul că poţi cumpăra Voucher 1MD cu 20JD, de ce?
Pentru că dacă votezi zilnic de 2 ori vei primi 12JD, deci vei putea cumpăra câte un Voucher 1MD din 2 în 2 zile.

2. Switch Event.
- Acest eveniment constă în amplasarea unui item cu aceleaşi bonusuri în căsuţa respectivă pentru a primi un Voucher 2MD, dacă aveţi răbdare şi puţin noroc aveţi şanse să scoateţi câteva MD-uri din acest eveniment, până la urmă tot ce trebuie să faci este să evoluezi arma şi să o ţii la Switchbot, deci cât timp este valabil, eu zic să profităm!
- Switch Event-ul actual, pentru a obţine acea armă trebuie evoluat Partizanul.


3. Pescuitul (vă recomand un cont de nivel 230 la voi în regat, deoarece veţi beneficia de protectia anti-pvp).
- La noi pe server este activ evenimentul Pescuit Jigsaw, deci dacă pescuiţi veţi primi Cufere Peşte Jigsaw cu care veţi putea participa la evenimentul respectiv, unde dacă sunteţi norocoşi veţi putea scoate foarte multe MD-uri deoarece din Cufăr Peşte Auriu (M) poate pica Voucher 1MD iar din Cufăr Peşte Auriu (L) poate pica Voucher 1MD sau Voucher 2MD, pe lângă alte premii, bineînţeles.
- Dacă nu ştiţi cum funcţionează acest eveniment puteţi arunca un ochi în următorul tutorial: viewtopic.php?f=16&t=23465 (acesta fiind foarte detaliat), un lucru pe care doresc să-l menţionez este că pe server la noi există FishBot, acesta se găseşte la bara laterală din dreapta inventarului, este sub Anti Exp, vă recomand să îl folosiţi cu setările prestabilite şi să evoluaţi undiţa atunci când o puteţi face, vă ajută!


4. Vânzarea itemelor făcute din SwitchBot.
- Mulţi jucători sunt interesaţi de arme cât mai bune (PGM sau PC mare), deci dacă aveţi puţin noroc puteţi scoate nişte MD-uri de pe urma vânzării armelor cu PGM sau PC mare, în prezent paguba medie maximă pe server este 67 iar paguba competenţei maximă este 32, aceasta fiind obţinută pe armele de nivel 250, cu nişte răbdare şi noroc puteţi face diferite arme cu PGM sau PC mare şi le puteţi vinde pe sume precum 1-2 sau chiar 3-4+ MD-uri, în funcţie de arma deţinută şi de cumpărători.

Momentan asta este tot, însă voi reveni cu un alt tutorial şi mai util în viitorul apropriat, sper că v-am ajutat, momentan nu mă pricep foarte bine însă eu am făcut ceva MD-uri din aceste metode, deci dacă eu am putut, pot şi alţii! Numai bine!

~ Tutorial facut de [Godric] pentru Fight For Empire2! <3
Avatar utilizator
LegendaXXL
Fondator
Fondator
Mesaje: 139
Registered for: 1 year 4 months
Localitate: Gorj
Status: Never Give Up!
INTERESE: Nr1 Bro!
Ocupatie: FightForEmpire2
Rasa: Sura
Contact:

Super ghit, ai primit 3 MD-uri pentru el! <3
  • Respectă și vei fii respectat!
Încuiat