[GHID] Playerii fantomă

Învață jocul rapid, aici găsești ghid-urile de care ai nevoie!
Avatar utilizator
Eyrie
Mesaje: 159
Registered for: 1 year 4 months
Localitate: Buzau, Romania
Status:
Contact:

1. Persoanele care fură numele altor persoane

Există anumite persoane care fură numele altor playeri de pe server, de exemplu, există pe server, playerul oficial Eyrie, vine un player cu un nume asemănător ca al lui, exemplu Eyrrie şi se dă drept Eyrie, acesta cere iteme în numele lui, nu vă lăsaţi păcăliţi de aceştia, atât timp cât aceştia vă cer iteme şi pretind că sunt persoanele oficiale, puteţi să le cereţi să vină pe caracterul oficial. Dacă acesta refuză, să fiţi sigur că e un cont fals pentru a cerere iteme, intraţi la secţiunea Reclamaţii playeri şi semnalaţi acest lucru cu dovezi clare, iar playerul respectiv va fii sancţionat cu ban permanent.

2. Persoanele care se dau membri ai echipei

Există anumiţi playeri care se dau drept membri ai echipei, de exemplu [OwN]Catalin are aceste paranteze drepte ( [ ] ), iar ceilalţi care se dau drept [GA]Phenom sau orice alt membru al echipei o să fie în felul următor: lGAlPhenom, va avea la nume litera L şi nu parantezele drepte. Orice membru din echipa FightForEmpire are deasupra capului emblema:
Imagine
Să ştiţi că echipa FightForEmpire nu vă vor cere niciodată datele de logare. Dacă aceştia care se dau drept membrii din echipă vă cer contul/itemele intraţi la secţiunea Reclamaţii playeri şi semnalaţi acest lucru cu dovezi clare, iar playerul respectiv va fii sancţionat cu ban permanent.

3. Persoanele care vă oferă iteme site de pe un site

Dacă întâlniţi un utilizator care vă spune că vă oferă iteme site de pe un site de genul: http://www.site-ulacela.19mb.com, acela se numeşte keylogger, nu trebuie să intraţi pe acel site, acel site vă cere datele voastre de logare, prin urmare nu primiţi nimic site, doar că contul vostru va fii spart de către deţinătorul site-ului.
Imagine Imagine Imagine
Avatar utilizator
LegendaXXL
Fondator
Fondator
Mesaje: 139
Registered for: 1 year 4 months
Localitate: Gorj
Status: Never Give Up!
INTERESE: Nr1 Bro!
Ocupatie: FightForEmpire2
Rasa: Sura
Contact:

Foarte folositor, te rog sa-mi dai un PM cu numele de pe server pentru MD-uri!
Ai primit 4 MD-uri pentru acest ghid informativ!
  • Respectă și vei fii respectat!
Scrie răspuns